Vervuild sanitair

We kennen allemaal de penetrante geur die soms in publieke toiletruimten hangt.

Heeft u alles al geprobeerd om het toilet in uw etablissement te reinigen, maar blijft die onaangename lucht hangen? Dit is veelal het gevolg van een onjuiste schoonmaakmethode. &Chac heeft de expertise in huis om zelfs het meest vieze sanitair weer schoon en geurvrij te krijgen. Onze dieptereiniging pakt niet alleen vuil op wanden en vloeren aan, maar zorgt ervoor dat residuen in voegen worden verwijderd. Hierdoor verdwijnen alle vervelende luchtjes. Ook kalkaanslag in badkamers worden dankzij onze aanpak weer blinkend schoon!

Na de behandeling krijgt u een duidelijk advies zodat de sanitaire ruimte(n) makkelijk en efficiënt door u of uw personeel kan worden bijgehouden. We bekijken ter plekke of verkeerde reiniging daadwerkelijk de oorzaak is van de hardnekkige geur die uw toiletruimte maar niet wil verlaten.

In veel gevallen bieden we de dienst aan op ‘No cure, No pay’ basis.

Schoonmaken - vervuild sanitair

Volg mij ook op social media

Onze diensten

Wij zorgen voor een schone omgeving en bieden voor iedere klus de juiste dienst. Van sanitair tot evenementen schoonmaak. Maar we zijn er natuurlijk ook voor de reguliere schoonmaak klussen!

&Chac biedt de volgende extra diensten aan

Tapijt en meubelreiniging
Werkplekreiniging
Grote schoonmaak van horecazaken
Wasverzorging
Het bijhouden van uw buitenterrein
Aanleveren van hygiënisch papier

&Chac denkt aan het milieu & klimaat

Om milieu en klimaat zo min mogelijk te belasten draagt &Chac schoonmaakservice zorg voor het juist afvoeren van grofvuil en ander afval bij elke schoonmaakklus!

&Chac geeft wat terug!

Zo doneren we regelmatig aan het lokale huisdierenfondsHier kunnen huisdiereneigenaren terecht als ze onverwacht worden geconfronteerd met een hoge rekening van de dierenarts.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de  mogelijkheden en tarieven. Neem gerust contact met ons op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.