Extreme vervuiling

Bij uithuiszettingen van mensen met verslavingsproblematiek of verzamelwoede kunnen extreem vervuilde ruimten achterblijven. In bedrijfsruimten die al jarenlang slechts oppervlakkig zijn gereinigd kan viezigheid zich op de vreemdste plekken ophopen.

Vuil trekt vuil aan. Soms ontstaan hierdoor situaties waarbij vuil zich gedurende ruime tijd opstapelt en smerigheid kan doordringen tot in elke hoek. Het reinigen van dit soort ruimten vraagt om een speciale aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke reinigingsmethode het beste werkt om uw pand smetteloos schoon te krijgen.

Schoonmaken - extreme vervuiling

Volg mij ook op social media

Onze diensten

Wij zorgen voor een schone omgeving en bieden voor iedere klus de juiste dienst. Van sanitair tot evenementen schoonmaak. Maar we zijn er natuurlijk ook voor de reguliere schoonmaak klussen!

&Chac biedt de volgende extra diensten aan

Tapijt en meubelreiniging
Werkplekreiniging
Grote schoonmaak van horecazaken
Wasverzorging
Het bijhouden van uw buitenterrein
Aanleveren van hygiënisch papier

&Chac denkt aan het milieu & klimaat

Om milieu en klimaat zo min mogelijk te belasten draagt &Chac schoonmaakservice zorg voor het juist afvoeren van grofvuil en ander afval bij elke schoonmaakklus!

&Chac geeft wat terug!

Zo doneren we regelmatig aan het lokale huisdierenfondsHier kunnen huisdiereneigenaren terecht als ze onverwacht worden geconfronteerd met een hoge rekening van de dierenarts.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de  mogelijkheden en tarieven. Neem gerust contact met ons op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.