Over &Chac Schoonmaakservice

In 2017 ben ik, Chaca Hennekam, begonnen met &Chac schoonmaakservice. Wij richten ons voornamelijk op éénmalige schoonmaakklussen. Bijvoorbeeld na evenementen, bij ernstige vervuiling en schoonmaak voor vastgoedbeheerders.

Extreem vieze keukens, plakkende vloeren en muren waar de smerigheid zich jarenlang heeft opgestapeld. Een gruwel voor velen, een mooie klus voor &Chac. Ik bekijk per karwei wat de optimale methode is om de ruimte te reinigen en met het inzetten van de juiste middelen weten we verbluffende resultaten te behalen.

Ik heb mij gespecialiseerd in de schoonmaak van vervuild sanitair. Ik blijk een neusje te hebben voor het reinigen van stinkende toiletgroepen en verkalkte badkamers. Hierbij maak ik gebruik van nieuwe, vaak milieuvriendelijke, middelen en materialen. Antibacteriële en enzymatische schoonmaakmiddelen zorgen voor erg schone resultaten. Stoom is breed inzetbaar en reinigt hygiënisch door de hoge temperatuur.

In de afgelopen jaren heb ik mijn diensten uitgebreid met reguliere schoonmaakklussen bij kleine kantoren en bedrijven. Het klantenbestand van &Chac groeide en het team groeide mee. Inmiddels bestaat ons fijne team, naast mij, uit twee parttime krachten en een betrouwbare groep oproepkrachten en ZZP’ers.

Bent u niet opgewassen tegen die helse schoonmaakklus? Wij gaan de uitdaging met plezier aan!

Chaca schoonmaken
Chaca schoonmaken

Wij en de maatschappij

Bij &Chac vinden we het belangrijk om terug te geven. We prijzen ons gelukkig met de groei die we hebben doorgemaakt en het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten. Zo doneren we regelmatig aan het lokale huisdierenfonds. Hier kunnen huisdiereneigenaren terecht als ze onverwacht worden geconfronteerd met een hoge rekening van de dierenarts. Het huisdierenfonds betaalt de rekening. Soms kan een eigenaar de rekening in delen terug betalen aan het fonds. Heeft de eigenaar een hele smalle beurs? Dan wordt het bedrag geschonken.

In het buitenland steunt &Chac twee organisaties die zich inzetten om het zwerfdierenprobleem in dat land te bestrijden.

&Chac is trotse sponsor van ‘Stray Dogs Cha-am’ in  Cha-am, Thailand en ‘Ribercan’ in de regio Valencia, Spanje. Beide organisaties zetten zich in om het zwerfdierenprobleem in hun land te bestrijden. Dit doen ze onder andere door het inzetten van TNR (Trap, Neuter/Spay, Release) programma’s. De meest effectieve manier om dit probleem tegen te gaan.

Van 2017 t/m 2019 organiseerde &Chac maandelijks een opruimactie aan de Spiegelwaal in Nijmegen. Vrijwilligers ruimden met handschoenen, emmers, vuilniszakken en grijpers het afval langs de oevers op.

&Chac organiseert dit niet meer maandelijks, maar er zijn nog regelmatig vrijwilligers die terug keren om de handen uit de mouwen te steken. Ook kunnen wij met onze materialen altijd opruimacties faciliteren.

Bekijk onze socials

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de  mogelijkheden en tarieven. Neem gerust contact met ons op.